Sip & Paint 17/01/2025

85,00

Zin in een ontspannen, creatieve avond met een glaasje in de hand en een penseel in de ander? Kom naar onze Sip and Paint workshop! 🌿✨

Ik zorg voor heerlijke homemade mocktails, een glaasje bubbels en een lekker wijntje, terwijl jij ontdekt hoe leuk en laagdrempelig schilderen met aquarelverf kan zijn. Samen overlopen we de basis van aquareltechnieken en ik voorzie prachtige afbeeldingen en voorbeelden die je eenvoudig kunt overnemen.

Het fijne van deze workshop? Het is perfect voor beginners! We houden het lekker simpel, zodat je volop kunt genieten van je creativiteit, een gezellige babbel, en af en toe de stilte van de focus.

🎨 Wat kun je verwachten?

  • Een gezellige sfeer met hapjes, drankjes en creativiteit
  • Duidelijke begeleiding en leuke voorbeelden om mee aan de slag te gaan
  • Je eigen schilderij om trots mee naar huis te nemen!

Of je nu al wat ervaring hebt of nog nooit een penseel hebt vastgehouden, deze workshop is voor iedereen die zin heeft in een creatieve en ontspannen avond. Ga helemaal op in je schilderij én geniet van het moment!

Wanneer: Vrijdag 17 Januari 2025, van 19u30 tot 22u00

Waar: In het atelier van Frularie (Holrakkerstraat 85, 3510 Kermt)

Wat moet je meebrengen: Veel enthousiasme om te creëren en gezelligheid!

Boek nu je plek en laat de creativiteit maar stromen! 🖌️🍷

Op voorraad

Beschrijving

Aquarelverf heeft iets magisch. Het lijkt soms alsof de verf vanzelf over het papier danst, en met een paar simpele penseelstreken kun je prachtige, zachte effecten creëren. Het mooie van aquarelleren is dat het ontspannend en toegankelijk is voor iedereen, ongeacht je ervaring.

Je kunt je creativiteit helemaal de vrije loop laten en tegelijkertijd even lekker je hoofd leegmaken. Het is een perfecte manier om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en gewoon even helemaal in het moment te zijn. Bovendien leer je met elke penseelstreek iets nieuws!

Voordelen van aquarelleren:

  • Helpt je ontspannen en geeft rust in je hoofd
  • Stimuleert je creativiteit zonder druk
  • Het resultaat is vaak verrassend mooi, zelfs voor beginners
  • Je maakt iets met je eigen handen, waar je trots op kunt zijn
  • Het werkt als een vorm van meditatie, maar dan met kleuren!

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby of gewoon even tijd voor jezelf wilt, aquarelleren is een heerlijke manier om creatief bezig te zijn én tot rust te komen.

De nieuwe workshops staan online

Schrijf je je voor 24 juni in, voor één van onze workshops. Dan ontvang je een leuk creatief cadeautje op de workshop!